Ciska

Ciska Velzeboer maakt voor Stoofpaling.nl de Kant en Klare Stoofpaling die verkocht wordt in de webshop. Ze maakt haar hele leven al heerlijke stoofaal volgens oud eigen recept en mensen uit het hele land komen graag bij Ciska thuis op bezoek voor een portie van haar overheerlijke wilde stoofaal. Ze kan dit gerecht maken als geen ander! Ciska is de vrouw van Hein Dil en ze zijn al bijna 40 jaar samen. Hein heeft zijn hele leven in de paling gewerkt, niet zo gek dus dat Ciska zoveel kennis van stoofpaling heeft! Alle paling die gebruikt wordt voor de stoofaal van Stoofpaling.nl komt natuurlijk van het familiebedrijf Dilvis, dat al bestaat sinds 1884 en momenteel onder leiding staat van de zoon van Ciska! Koen Dil is de 5e generatie die aan het hoofd van het familiebedrijf en Koen vond dat iedereen in Nederland de stoofaal van zijn moeder zou moeten kunnen proeven. Daarom heeft hij speciaal hiervoor Stoofpaling.nl opgericht.

Over Ciska

Ciska is bijna haar hele leven zijdelings betrokken bij Dilvis. Als chauffeur, winkelbediende en marktkoopvrouw. Nu ze met pensioen is heeft ze een nieuwe functie gekregen binnen het bedrijf, namelijk CEO Kant en Klare stoofaal. Een functie die door het succes van haar stoofaal recept steeds belangrijker wordt. In de tijd dat Ciska niet in de keuken staat om de lekkerste kant en klare stoofpaling van Nederland te maken, is ze te vinden op de racefiets of op het tennisveld. Ciska is namelijk een sportieve dame! Ook is Ciska zeer creatief, want ze doet al 30 jaar aan beeldhouwen. Ze maakt echt enorme mooie beelden (bekijk hier de beelden die Ciska gemaakt heeft en já ze zijn ook te koop!)

Vraag het aan Ciska

Ben je zelf stoofpaling aan het maken en kan je wel een tip gebruiken? Vraag het aan Ciska! Als je vragen hebt (of als je haar gewoon persoonlijk wilt bedanken voor de heerlijke stoofpaling) stuur dan een mailtje naar [email protected] of stuur een brief naar:

Ciska Velzeboer
Kerklaan 40
1921 BL Akersloot

Workshops stoofpaling maken

Wil jij ook zelf leren hoe je stoofpaling klaarmaakt? Dat komt goed uit, want Ciska gaat in de toekomst masterclasses ‘Ambachtelijk Stoofpaling maken’ geven. Hierin leert Ciska je de kneepjes van het stoofaal prepareren. Meer informatie en de agenda met aankomende workshops volgt.

Ciska Ciska